POJIŠTĚNÍ Pojištění sjednáváme u všech pojišťoven, které působí na trhu v České republice a pojištění od nás tak patří mezi jedny z nejvýhodnějších. Váš bezeškodní průběh je automaticky započten do pojistné smlouvy a vy si sami určujete, která nabídka vám "složením" a cenou vyhovuje nejvíce!

Kromě POVINNÉHO RUČENÍ si u nás můžete sjednat i HAVARIJNÍ pojištění a DOPLŇKOVÁ pojištění, mezi která patří: pojištění skel, asistence a právní služby, úraz, zavazadla, náhradní vozidlo, zvěř, živel či odcizení a další...

Vaše vozidlo v případě připoještění zdokumentujeme a vše doložíme na pojišťovnu. Pojištění u nás sjednávají pouze proškolení zaměstnanci, kteří se pro Vás vždy snaží najít tu nejlepší variantu pro krytí rizik vašeho vozidla. Kontaktujte nás a nechte si spočítat pojištění na váš nový či stávající vůz.

KONTAKTUJTE NÁS


KONTAKT

Autobazar se nachází na začátku obce Rosice u Brna ve směru od Brna. Vjezd do autobazaru je z ul. Brněnské.
První odbočka v obci vpravo.

Obec Rosice u Brna se nachází ihned u sjezdu z dálnice D1. V případě, že jedete směr Praha - Brno, sjezd 182 Km (Popůvky, Autodrom), v opačném případě ve směru Ostrava - Brno - Praha sjezd 182 Km (Třebíč, Rosice, Autodrom). Od sjezdu se autobazar nachází cca 5 Km po silnici č. 23.



PROVĚŘENÁVOZIDLA.CZ
Brněnská 1476
665 01 Rosice u Brna


PRODEJ VOZŮ, INFORMACE:
+420 606 433 499
prodej@proverenavozidla.cz


PRACOVNÍ DOBA:
PO-PÁ 9:00 - 17:00,
SO 9:00-12:00, NE zavřeno.
Možno i mimo provozní dobu
po předchozí telefonické dohodě.





Copyright © Prověřená vozidla 2021 - Tvorba webu, optimalizace webu webhosting, pronájem serverů