Škoda Superb
2.0TSi - DSG - Style - 138.000Km TOP!

Cena:
449.000 Kč


Technické údaje

r.v.: 2015
motorizace: 2.0TSi
palivo: benzín
počet dvěří: 5
najeto: 138000 Km
barva: Bílá
VIN: TMBAD7NP3G7031901
převodovka: automatická



+420 606 433 499




Výbava

Výkon 162Kw, aut. převodovka, 6x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), protiprokluzový systém kol (ASR), nouzové brzdění (PEBS), asistent rozjezdu do kopce (HSA), dvouzónová klimatizace, aut. klimatizace, tempomat, bi-xenonové světlomety, LED denní svícení, alu kola, palubní počítač, parkovací senzory zadní, senzor světel, senzor stěračů, nastavitelný volant, multifunkční volant, deaktivace airbagu spolujezdce, hands free, el. okna, střešní šíbr el., el. sklopná zrcátka, el. zrcátka, samostmívací zrcátka, imobilizér, alarm, centrál dálkový, isofix, vyhřívaná sedadla, el. seřiditelná sedadla, výškově nastavitelná sedadla, zadní světla LED, mlhovky, start-stop systém, paměťová karta, autorádio, CD přehrávač, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, vyhřívané přední sklo, dělená zadní sedadla, tónovaná skla

Doplňkové údaje:
první majitel,​ servisní knížka,​ ​- pravidelný servis v autorizovaném servisu Škoda. 2x Klíč. 1.Registrace 12/2015. K vozidlu 2. sada PNEU včetně disků. Vozidlo denně v provozu. Doživotní garance na původ vozu a garance počtu najetých kilometrů.


ZPĚT NA NABÍDKU VOZIDELMÁM ZÁJEM






POJIŠTĚNÍ Pojištění sjednáváme u všech pojišťoven, které působí na trhu v České republice a pojištění od nás tak patří mezi jedny z nejvýhodnějších. Váš bezeškodní průběh je automaticky započten do pojistné smlouvy a vy si sami určujete, která nabídka vám "složením" a cenou vyhovuje nejvíce!

Kromě POVINNÉHO RUČENÍ si u nás můžete sjednat i HAVARIJNÍ pojištění a DOPLŇKOVÁ pojištění, mezi která patří: pojištění skel, asistence a právní služby, úraz, zavazadla, náhradní vozidlo, zvěř, živel či odcizení a další...

Vaše vozidlo v případě připoještění zdokumentujeme a vše doložíme na pojišťovnu. Pojištění u nás sjednávají pouze proškolení zaměstnanci, kteří se pro Vás vždy snaží najít tu nejlepší variantu pro krytí rizik vašeho vozidla. Kontaktujte nás a nechte si spočítat pojištění na váš nový či stávající vůz.

KONTAKTUJTE NÁS


KONTAKT

Autobazar se nachází na začátku obce Rosice u Brna ve směru od Brna. Vjezd do autobazaru je z ul. Brněnské.
První odbočka v obci vpravo.

Obec Rosice u Brna se nachází ihned u sjezdu z dálnice D1. V případě, že jedete směr Praha - Brno, sjezd 182 Km (Popůvky, Autodrom), v opačném případě ve směru Ostrava - Brno - Praha sjezd 182 Km (Třebíč, Rosice, Autodrom). Od sjezdu se autobazar nachází cca 5 Km po silnici č. 23.



PROVĚŘENÁVOZIDLA.CZ
Brněnská 1476
665 01 Rosice u Brna


PRODEJ VOZŮ, INFORMACE:
+420 606 433 499
prodej@proverenavozidla.cz


PRACOVNÍ DOBA:
PO-PÁ 9:00 - 17:00,
SO 9:00-12:00, NE zavřeno.
Možno i mimo provozní dobu
po předchozí telefonické dohodě.





Copyright © Prověřená vozidla 2021 - Tvorba webu, optimalizace webu webhosting, pronájem serverů